Συνέντευξη στο Politis Chios: «Ήρθε η ώρα να επενδύσουμε σε ένα αποκεντρωμένο μοντέλο διοίκησης με ουσιαστικές αρμοδιότητες στον τοπικό αντιπεριφερειάρχη»

Ο νεότερος υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στην αιρετή ιστορία του θεσμού, Παναγιώτης Χριστόφας, μιλά στον «π» και καταθέτει σκέψεις και προτάσεις για την Περιφέρεια της επόμενης δεκαετίας.

Η ξαφνική απόσυρση της υποψηφιότητας του Σταμάτη Μαλέλη από το Βόρειο Αιγαίο δημιούργησε ένα σημαντικό κενό, που αρχικά κάποιοι πίστεψαν ότι θα είναι δυσαναπλήρωτο για το ΚΙΝ.ΑΛ.. Όμως – ως γνωστόν- στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Αυτό το σημαντικό κενό ήρθε γρήγορα να κλείσει με την υποψηφιότητά του, ο 38χρονος πολιτικός μηχανικός Παναγιώτης Χριστόφας.

Άνθρωπος προσιτός, αυτό που κάποιοι θα χαρακτήριζαν ως άνθρωπο της διπλανής πόρτας, με πορεία στον ιδιωτικό τομέα, ενεργή συμμετοχή στα κοινά και λάτρης της συναντίληψης και της σύνθεσης απόψεων, ο Π. Χριστόφας ανοίγει τα χαρτιά του στον «π», συστήνεται στους Χιώτες και μιλά για όλους και για όλα.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο Politischios.gr