Συνέντευξη του Παναγιώτη Χριστόφα στην ΕΡΤ Αιγαίου

Ο Παναγιώτης Χριστόφας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Αιγαίου και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Τζινέλλη.

Μερικά χαρακτηριστικά σημεία:

  1. Προτεραιότητα στα προβλήματα των κατοίκων μας. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα…απαιτούν μόνο λύσεις.
  2. Η σύγκλιση στις απόψεις είναι απαραίτητη για την παραγωγή έργου.
  3. Συνεργασία με τους Δήμους και τους φορείς για το κοινό καλό. Η Περιφέρεια μπορεί και πρέπει να ενδιαφέρεται για όλα τα ζητήματα και πέρα απ’ το στενό πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.
  4. Χρονικό όριο στην εκλογιμότητα των επικεφαλής συνδυασμών. Απαραίτητη η ανανέωση προσώπων με τη καθιέρωση θητειών. Δίνουμε χώρο στους νέους, με έμπειρους υποστηρικτές.
  5. Αναβάθμιση του ρόλου της περιφέρειας γεωγραφικά, με πραγματοποίηση περιφερειακών συμβουλίων σε ΟΛΑ τα νησιά με τη συμμετοχή όλων.
  6. Σχεδιάζουμε, προγραμματίζουμε και παραμένουμε σε εγρήγορση εφαρμόζοντας το day by day schedule.
  7. Βασικοί αναπτυξιακοί άξονες, ο τουρισμός, τα έργα υποδομής, κι ο ανασχεδιασμός της εκμετάλλευσης του πρωτογενή τομέα.
  8. Οι λύσεις δίνονται πάνω στα προβλήματα σε συνεννόηση με τους κατοίκους. Αυτόν τον δρόμο ακολουθούμε. Μιλάμε και επικοινωνούμε.
  9. Το ατομικό παιχνίδι δεν προσφέρει αποτέλεσμα και έργο. Η περιφερειακή αρχή είναι πολυπρόσωπη και προκύπτει από σύνθεση δυνάμεων.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη: