Με μεγάλη προσέλευση η συνάντηση πολιτών με τον Παναγιώτη Χριστόφα στη Χίο

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου, κατοίκων άλλα και ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκε χθες (σ.σ. Παρασκευή 17 Μαΐου) η ανοικτή συνάντηση πολιτών με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Παναγιώτη Χριστόφα, στη Χίο.

Στην εκδήλωση, τον κ. Χριστόφα προλόγισε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης του νησιού Κωνσταντίνος Γανιάρης, και παρουσιάστηκαν τόσο οι βασικοί άξονες του προγράμματος, όσο και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» στη Χίο.

Και σε αυτή τη συνάντηση, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου τόνισε την ανάγκη να μπουν τα νησιά μας ξανά σε αναπτυξιακή πορεία, με έμφαση σε πρωτογενή τομέα, τουρισμό, και έργα υποδομής, με εκσυγχρονισμό των λειτουργιών διοίκησης και διαβούλευσης της Περιφέρειας, και με ενίσχυση του ρόλου των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών και της συνεχούς συνεργασίας με φορείς, οργανισμούς και πολίτες.

Το Σάββατο 18 Μαΐου, προγραμματίζεται η κεντρική προεκλογική ομιλία του Παναγιώτη Χριστόφα, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στις 7μμ.